TERMENII SI CONDITII

ACORD

Folosirea (vizitarea si utilizarea) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a paginilor din sectiunile Informatii si Contact mai jos mentionate.
– Pagini din Sectiunea Informatii: Inregistrare / AutentificareRezervari / Plati / LivrariTermeni si ConditiiUtilizare / Confidentialitate
– Pagini din Sectiunea Contact: IndentificareProgram LucruSuport TehnicVanzari

Paginile mentionate mai sus fac parte din site-ul principal de vanzari www.1v.ro si explica in detaliu modul de functionare, relationare al companiei noastre S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L. in raport cu alti agenti comerciali indiferent de natura relatiilor comerciale.


PROPRIETATE

www.bigmonster.ro este proprietatea S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L. si se adreseaza doar companiilor (forme juridice: S.A., S.R.L., I.M.M., P.F.A., I.I., A.F.)


DESPRE

BIGMONSTER.RO este website de promovare al platformei online www.1v.ro. Scopul propus pentru bigmonster.ro este promovarea tuturor produselor prezente in platforma online www.1v.ro in asa fel incat utilizatorilor sa li se ofere o experienta imbunatatita in cautarea produselor necesare spre achizitie.


FUNCTIONARE

www.bigmonster.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.bigmonster.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L. si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


CONTINUT

Intregul continut al acestui site www.bigmonster.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


RECOMANDARI

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C. Dynamic Active Solutions S.R.L. pune la dispozitia cumparatorilor 4 metode de solicitare inainte de achizitie si isi indruma cumparatorii sa solicite orice document care atesta calitatea sau functionarea produselor (testele efectuate de fabrica, certificate de conformitate, orice document care are caracter informational despre produs). Orice alta sesizare ulterioara achitarii partiale sau integrale a documentelor de plata nu vor fi luate in considerare.

BIGMONSTER.RO designed by DAS - DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL, CUI: RO28345450, Nr.Reg.Com: J40/4599/2011
WEB: 1V.RO | 9V.RO | ZINX.RO | D-A-S.RO | VERTEILER.RO | OOOOO.RO | BIGMONSTER.RO | MEAN-WELL.RO
Frontier Theme